Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 18 Januari 2010

BERMINAT MENJADI MODEL ?




Strut Grooming Course

· Introduction to grooming


· Making a positive first impression


· Postural Awareness


· Walking with Refinement


· Personal hygiene


· Image awareness


· Skin care


· Skin care product advice


· Hair care and hair styling


· Individual hair consultation


· Manicure &Nail care


· Introduction to make up


· Make up application


· Make up product advice


· Personal hygiene


· Diet & Body Beauty

Course fee – RM650 per month for 4 hours ( once a week) per person.

Open to ages 7 years old till adults (Male & Female)


Location:

C315 , Level 3 ,
Metropolitan Square , Damansara Perdana ,
47820, Petaling Jaya ,
Selangor Darul Ehsan , Malaysia

Phone:
+603 7729 2858 /
+603 7729 2857
Fax: +603 7729 6986
Email :
strut.agency@yahoo.com
suzanne@strut.com

NIK NAFISAH MARINI KAMIL


PERJUMPAAN PENDUDUK ?

Sabtu lepas , sewaktu aku ngan wife nak masuk umah ..wife aku terlihat satu kertas putih dibawah daun pintu ..huhu..wife aku serahkan kertas tu pada aku setelah dia membacanya..

Erk....perjumpaan aka mesyuarat penduduk ???? aiyooo....aku mesyuarat kat opis pun malas nak g ..ni pulak mesyuarat penduduk..mesti edisi suai kenai neh..hahah...adehh...

Dirancangkan perjumpaan dilaksanakan pada malam ahad..bukan ahad malam yer...eeh..sat...hari ahad , malamnyer..haaa....tapi ada ke patut..buat malam tu...yakni malam semalam la...esok kan nk kijee..huhu...nak jumpa lepas solat isya' ..ermmm...huhu..

Wife aku beria suh aku g...amboiii..mentang mentang lelaki jeee kene ggggg...bersungguh dia 'halau' aku..arghhh..aku mmg tak gemar nak g perjumpaan gini...bukan peee..nanti sah sah diorng bagi bagi kerja...bukan la aku risau sangat...cuma aku takut nanti diorng bagi aku jawatan PENGERUSI PENDUDUK...hahahahha....mana la tau kaaannn...poyos toooll..

Satu hari dia dok perli aku..'kang malam ada mesyuarat.." ..haku cukup pantang betul dengar ! ..hahaha...

Aku ni bukan la kera sumbang..tak bercampur dengan masyarakat cuma untuk 1st n 2nd nanti aku tak nak la g...ye la..tak pasal pasal ada tanggunghjawab..biar la aku sekadar duduk di belakang tabir...kalau diong nak ronda ke..nak kumpul duit ke..ok la..ni kalau suh jadi chef de mission ke bendahari ke..ajk ke...haa..kan tak pasal pasal aku ada tanggungjawab...yang sedia ada pun tak terpikul ( apa yang sedia ada ek ?? cam banyak masa je aku ni )

Pengalaman aku yang lalu membuatkan aku malas sangat nak bergaul dengan penduduk...biarlah aku gitu gitu je..sekadar kalau lalu tu , tersenyum..borak borak...tapi kalau nak join mesyuarat...nak jawatan itu ini..tak mo la..bagi la yang otai otai tu jadi..hehehe..sapa la aku ni kan...biarlah aku pegang tombak je..berdiri jaga pintu..hahahah

Dalam kul 9 malam gitu , aku tengok melalui jendela bilik rumah..diorg dah kumpul kat luar tu..huhu...siap ada makanan tu..waaa..bagusnyeee...tak pe la..aku nak g layan raja lawak dulu...huhu...

Dalam kul 10 malam..aku usha lagi...hehee..diorg dah buat round table...heheh..duduk atas lantai ...berbincang..waa..siap ada minit lagi..erk..dasat...

Aku tak tau kul berapa abis mesyuarat penduduk tu sebab aku dok buat kije aku ...

Apa pun , usaha mereka mmg bagus cuma bagi aku belum masa untuk join..mungkin mesyuarat akan datang ...ni pun dengar cita wife aku nak pindah rumah lain lak..dekat ngan bangunan tempat dia kije..erk..termasuk bangunan baru KEMENTERIAN PELANCONGAN..huh..pindah lagiiiii.....penat nak angkut barang....ada sapa nak tolong ???

PERTANDINGAN MAKE UP RED GLOW




RedGlow menganjurkan satu pertandingan makeup dengan hadiah yang best...

Senang saja caranya... Hantar sekeping gambar anda sebelum makeup dan sekeping gambar selepas makeup tanpa edit.Semua gambar mestilah close up.

Kemudian sertakan nama, no IC, alamt dan no telefon dan emelkan kepada arlinarosli@yahoo.com sebelum 30 Januari 2010...

Anda boleh menghantar sebanyak mungkin penyertaan...

Hadiah tempat pertama:
1-Set Penjagaan Kulit RedGlow
2-Bengkel Makeup percuma
3-Set berus mekap
4-Eyeshadow

Hadiah tempat kedua:
1-Set Penjagaan Kulit RedGlow
2-Bengkel Makeup 50% less

Hadiah tempat ketiga:
1-Bengkel Mekap 50% less
2-Eyeshadow

Gambar mesti gambar sendiri atau di mekapkan sendiri. TQ !!!
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI