Huh ..Tak sangka aku ..

11:02 PTG
gambar dari laman web drmaza Aku perasan di blog list aku , laman web DR. MAZA , telah diupdate .. Cuma aku tak berkesempatan nak masuk l...

Dating tapi tak solat ?

10:42 PTG
Dating mmg best ... Masyuk .. lupa dunia ... semua wangi time ni .. Kalau berborak pun tisu senantiasa di tangan .. Ketawa je mesti tutup m...

Jelajah Blog : Fazilzura

9:04 PTG
Waaaa..... Hampir mencipta rekod peribadi tersendiri ... 100 000 !! Apa yang 100 000 tu ? Hehehe.. .cari ler sendiri .. Orait .. kali ni ...

Ermm.. Menarik Sekali

8:49 PTG
Mula mula aku nak buat entry JELAJAH BLOG tetapi aku batalkan niat aku sebentar ... kerana aku ada sesuatu yang agak menarik untuk di kongsi...

Jelajah Blog : Hati Ema

11:43 PG
Ermm... Kena pakai cermin mata hitam ni.. Merah tu menyilaukan mata saya ... Mata saya ni mmg bermasalah skit .. Lebih lagi silau .. mmg ter...

Jelajah Blog : Kueh Tart

9:37 PG
Fuh .. baik punya nama ... aku suka tart nenas .. hehe ... Lama lagi raya nehh ... huhu..puasa pon belum dah pk raya .. Ben Ben ... teruk la...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009