Ingatkan tak faham !

11:56 PTG
Huhu .. pernah tak korang bercakap dalam bahasa ibunda kita di depan bangsa asing yakni orang luar ? Perkara ni pernah terjadi pada aku .....

Siapakah Ben Ashaari ???

10:37 PTG
Huh.. aku pun tak kenal .. minggu ni meletop pulak nama mamat neh ? Artis kah ? Pakar motivasikah ? ADUN ? Pakar bom ? neeh... tak kenai la ...

Ragam Pemandu Teksi

7:51 PTG
Ermmm .. macam macam gaya pemandu teksi skang ... tapi aku tetap kesian kat diorang .. Kenapa ? Sbbnya bapak aku dulu sendiri pemandu teksi...

Jelajah Blog : ANIS ALYA

2:30 PTG
ANIS ALYA ..aku rasa ni mesti nama anaknya ... hehe... ok..Blog seterusnya aku nak merayau ni , ialah blog yang mengunakan warna putih sebag...

Cari idea

1:38 PTG
Kali ni .. aku out of service .. nak amik cuti rehat .. nak balik Kelantan sabtu ni ... huhu.. cari fresh idea ... mana tau kan ...hehehe.. ...

Entri terpanjang aku ...

1:20 PTG
Huhu... aku akan link kan ke pada entri terpanjang aku penah buat .. huhu ... kalau tengah boring atau kaki baca cerpen .. boleh la baca .. ...

Gaya tak kena tempat ..

12:12 PTG
Aku ni kan .. kadang kadang suka buat perkara yg tak masuk dek akal .. Ada dua kes .. dua dua bergaya punya pasal .. 1 ) zaman rap .. FIONA...

Gile blog !

11:11 PG
Malam tadi , aku mmg penat giler .. tak larat .. sebab keje jauh , g naik public transport , bangun awal , balik lewat , g gym , makan pon ...

Selamat pagi ..

6:19 PG
Salam ... ermm .... aku tertido depan laptop semalam ... huhu.. penat giler ...ingat nak update JELAJAH BLOG tapi tak kesampaian .. Hari n...

Histats

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI