Jelajah Blog : Mummy Ayu

10:58 PTG
Malam ni aku bawak korang menjelajah blog blog ibu ... haaaa .. mana mana blogger baru yang bergelar ibu , digalakkan sama sekali join diorg...

Sampai sudah ..

4:46 PTG
Alhamdulillah .. sampai dah ... kitorang sampai dalam kul 3.45 petang tadi ..perjalanan berjalan dengan lancar .. cuma aku teramatlah ngantu...

Singgah sat..

1:46 PTG
Kat kuala lipis td .. dok berehat sat ... kasi rilekss mata neh... huhu.. makan tengahari pon kat sini jer ... aku tanya makcik tu ikan apa ...

Ke Kelantan ...

11:00 PG
Fuh .. banyakknyeerrrr url haaa ... yang rasa nak bagi tu , bagi jer .. toksah malu malu ek ... rugi nanti .. Ok ... aku skang kat Kuala Li...

Aku blogger otai ??

12:28 PG
Aku google tadi ... majoriti yang tidak mengenali aku membuat entri penjelajahan blog oleh aku ... mereka ingat aku ini blogger otai ... erm...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009