Jelajah Blog IBU : UMMI

10:01 PTG
"cite pasal kehidupan saye dan anak-anak..semasa ketiadaan suami yang berkerja nun jauh di lautan..kami berpisah selama 6 bulan..(sadi...

Alhamdulillah

6:12 PTG
Fuh .. tak sangka boleh sampai awal .. ingatkan dalam kul 7-8 .. rupanya 530 dah cecah KL .. hehe .. dari Kuala Lipis ke sini mmg clear gile...

Singgah Lipis ..

2:24 PTG
Huhu .. kat Lipis ni ... ada yg tanya tadi , Lipis kat mana ... hehehe .. lupa kat mana .. aku tak ingat nama tempat tapi kalau google dalam...

Ammar dan Ryyan

9:19 PG
Ammar dan Ryyan .. kalau korang google nama diaorg dalam blog ni , pasti korang tahu apa cerita tentang dua dua anak buah wife aku ni .. heh...

Pulang ke KL

8:26 PG
Banguunnnnnnn !!! Selamat pagi cikguuuuuu... Salam kengkawan Ermm .. berakhir sudah 'honeymoon' di Kelantan .. Camana di Kelanta...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009