Aku tewas akhirnya ...

11:05 PTG
Tolonglah..bukan salah aku .. aku dah cuba yang terbaik .. aku dah cuba .. .tapi tak mampu ... aku bukan tak mahu .. aku terlalu inginkannya...

Penat tak terkata ..

6:56 PTG
Lama sangat aku ponteng g gym .. ari ni nak tak nak kena g gak .. kalau tak g , selera makan mencurah curah .. letak la apa saja pun , past...

Jelajah Blog : Mak Su

10:55 PG
Blog MAK SU dengan taglinenya " cukuplah mati itu satu ingatan " .. hehe..mendalam .. Pemilik blog ini mengelarkan dirinya MAK SU...

Aku sendiri tak faham ..

7:38 PG
Fesyenkah ? Atau tuntutan agama ? Aku rasa ni entri aku yang ketiga berkaitan dengan isu tudung ala ala artis glemer gitu .. Kalau artis tu...

Warkah di pagi hari

5:53 PG
Salam , Kehadapan semua sahabat sahabat yang sedang membaca entri ini . Selamat pagi aku ucapkan . Apa khabar korang semua ? Aku harap kora...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.