ENTRY KE - 22

11:50 PTG
Rekod cemerlang .. hahaha .. ni pun sebenarnya banyak time break .. kalau ikutkan lebih dari ni ... tapi tak pe la... memandangkan aku pun t...

Aku amik alih blog wife !

8:02 PTG
Aku pelik la bila orang kata takde idea nak tulis apa ... Wife aku ni salah seorang darinya .. kalau ikutkan dari segi pendidikan , dia jauh...

Kenyang sudahh ..

2:14 PTG
Ibuuuu , ibuuuuuuuuuuuuuuu ..engkauuulahhhh ratu hatikuuuuuuuuuu ... ermm ..lama tak balik Cheras.. last balik ..ermmm ..ermm.. ari apa ek ....

Tips Penjelajahan ..

11:52 PG
Ermm ... tempoh hari di GB ada perbincangan terbuka di antara aku dengan rakan rakan GB yang lain .. Topik yang mudah .. Bagaimana aku boleh...

Tersadai di rumah ..

9:57 PG
Hurmm ...disebabkan terlalu excited dengan DSA semalam , aku terlupa nak makan pagi .. tengahari ... walaupun lapar , aku 'kenyang' ...

Geledah DAPUR : MAMAFAMI

6:44 PG
Sapa tak kenal MAMAFAMI , rugi besar ! Berpengaruh dalam dunia masakan di cyber ini , mempunyai ramai kawan kawan sealiran termasuk MAT GEBU...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.