Topeng muka ada ?

10:30 PTG
Aku ada satu penyakit .. iaitu cepat mengelabah ... Kena lak bila di pressure .. mmg abis la aku .. tak leh nak pk .. aku jadi tah hapa hap...

Tipu lagi !! Haaa..

10:05 PTG
Cam biasa, wife aku amik bila aku sampai di stsn ERL Putrajaya .. Aku , cam biasa .. usung laaa laptop yang sedia 'on' tu ke dalam...

Erk .... iskh iskh

8:50 PTG
Weewittt... hehe.. bagi salam la ben oiii ... lagi afdal !! SALAM kawan kawan ... makan dah ? aku ari ni makan sekeping roti jer .. eh ..bi...

Anjingkah itu ?

4:52 PTG
Baru balik dari KLCC .. g settlekan booth kat sana ... 3 hari MM2H terlibat dengan Expo Hartanah yang bakal berlansung di KLCC .. esok sabtu...

Ben Ashaari Gila ?

2:53 PTG
Huhu... mesti ramai blogger pelik .. nape la si BEN ASHAARI tu gile benar suh blogger blogger buat entri pasal itu ini ? Nak letak dalam blo...

Bila wife bersuara ..

11:01 PG
Hahaha... aku kata dah ..mesti dia kuarkan entri tu... Dah berhari hari dia dok kata nak cari kayu.. nak cari kayu.. nak cari kayu .. nak c...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI