BN menang ..tapi ???

11:28 PTG
Menang eh ... hehehe.. aku tak ikuti perkembangan kat sana pun ... nape ek ? saja ... huhu.. tak tau berapa byk lak duit rakyat abis kali ni...

Tutorial Blog

9:51 PTG
Tadi ada kawan blogger tanya aku .. dia mengalami masalah nak memasukkan iklan dalam blognya .. ermmm .. soalan tu terlalu umum tapi tak men...

1111 ???

3:27 PTG
Aku sedang menunggu.. siapakah yang bertuah itu .. kerana apa ... kerana aku akan buat penjelajahan special ke blognya .. Apakah 1111 itu ??...

Jelajah Blog : Ann Scape

11:50 PG
Dia kata blog dia tak cute ?? Jangan sesekali merendahkan maruah blog anda ! Segan dia tau ... tak cute pun puji jeee..kasi dia semangat. ....

JELAJAH BLOG

1:45 PG
Selamat malam ... hehehe... Ok .. tadi ada sahabat kita , bertanyakan jelajah yang aku buat ni ..apakah syarat syaratnyer dan Segmen Jelaja...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009