Kes Naya Di Alamanda ..

11:36 PTG
Ni semua kat Alamanda tadi .. Tadi baik punya beratur.. Kat Gambar no 2 tu ... Punya la berjela panjang .. Bila dah nak turn aku , tiba...

Jelajah Blog : EMANSIPASI

5:16 PTG
Blogger yang sedang menuntut ilmu di MESIR dalam bidang perubatan ini meminta aku menjelajah blognya yang simple itu ... Dengan berlatar bel...

Aku Terharu .. huk huk

4:16 PTG
Kenapakah aku terharu ??? " Malam semalam saye disuruh oleh mak menziarahi blog Ben Ashaari. Ya, mak saye sekarang dah aktif update b...

PENGUMUMAN KHAS

1:56 PTG
Seorang sahabat di FB meminta aku mewar warkan satu acara ni ... MOTHER NATURE RACE ( Corporate Responbility Programme ) Tarikh : 7hb M...

Jelajah Blog: NISECA

11:22 PG
Oooooooooooooooooo.. dia tulis dia tak kenal aku yer ... Sampai hati kauuu .. padahal dulu kita sama sama main konda kondi ... Haa..mesti ta...

Bestnyer .....

10:51 PG
Hehehe.. hehehe ... hehehe ... tu je la aku nak tulis ... Hahahah... cool bebehhh... salam semua .. Aku ni baru celik mat... Bangunnnn .. ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.