Aku Ketagihan !

10:19 PTG
Aku cukup tak suka bila setiap kali aku balik sekolah , jengok kat dapur ... itu je aku nampak .. Hari hari aku nampak tu jer ..sampai naik ...

Aku Dalam Carta KUJIE2 ??

8:33 PTG
Waaaaa.. sungguh tidak ku sangkaaa.... aku pemegang saham ke 10 terbesar dalam KUJIE2.COM yang mana pemiliknya satu dunia dah kenal , sapa l...

Jom Pergi Melacur ..

6:17 PTG
Ala .. nak risau apa skang ... semua dah boleh dah ... janji bukan Islam ... Orang Islam tak boleh looo ....Kerajaan sudah kuar lesen woo .....

Idea Idea Idea

1:23 PTG
Ramai yang agak terkejut tengok aku kat gym semalam ..mungkin diorng ingat aku ni full time blogger ... pembaca lama tau la sapa aku kan ......

BLOGGER PILIHAN HARI INI

12:43 PTG
Aku pilih sahabat ni sbb dia antara orang lama dalam dunia blogging .. Bukan sebab dia otai atau baik dengan aku tapi komitmen dia membuatka...

KELAB BLOGGER

12:18 PTG
Satu perkembangan yang memberangsangkan ... dari 211 ahli kepada lebih 3 ribu orang ... Target sebelum hujung tahun ini kita akan dapat lebi...

Sapa Baca Blog ??

8:45 PG
Sebelum aku nak mula jelajah .. aku ada masuk satu blog sahabat tadi .. AZMAN ROSLAN .. di sana dia ada memberitahu cara cara mencari traf...

IP MAN vs IRON MAN

12:47 PG
IRON MAN 2 VS IP MAN 2 IP MAN !!!!!!! BEST GILER ... Sangat sangat berpuashati bila menontonnya .. Kepana ?? Eh .. kenapakah ?? Yan...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009