Tolong ! Aku Ketagihan ..

11:23 PTG
Aku tak tau camana nak rentikan semua ni .. Dah cuba ... g mana mana pasti aku mengigil .. selagi aku tak gunakan selagi tu aku mengigil .. ...

Kenapa Perlu Mengeji ?

9:14 PTG
Aku pelik tul la tgk sesetengah orang orang kita ni .. Bila menang , melambung lambung pujian ... Bila kalah , melambung lambung kejian .. I...

Soal Jawab Agama

7:49 PTG
Dr Asri, sekarang ada banyak ceramah atau kursus untuk menyingkap rahsia tarikh lahir. Ada rakan-rakan saya menyertainya dan mula memperca...

Tiru Semangat Chong Wei !

7:34 PTG
Blogger patut senantiasa bersemangat seperti Chong Wei .. Walaupun ketinggalan namun tetap mengejar ... Mencari kelemahan walaupun kelemahan...

Nak Badan Tough ??

4:05 PTG
Ramai nak badan sasa .. Maksud aku lelaki laa.. perempuan tak yah.. mmg sah sah sasa sejak kecil dulu .. Lelaki ni ha tak sasa gak ... Baga...

Kategori EMAS

3:56 PTG
Kategori ni akan berada diatas kategori MERAH ! Hanya blog terpilih saja akan berada diatas tu ..Nak berada dalam list tu ?? Bagaimana ca...

Mari Sebarkan !

12:35 PTG
Aku ternampak group ni di FACEBOOK tadi .. aku rasa kita patut ramai ramai join group ni .. Sbb aku tau ramai tak sokong tindakan kerajaan ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009