JB4.0

11:06 PTG
story begin.. alkisah..semasa cik asfz sedang khusuk berjalan2 dalam dunia maya(berinternet).. tetiba cik asfz mcm terdengar sayup2 n...

JB 4.0

10:47 PTG
Hah ?? Pulau Tioman ?? Blogger ni kat sana ?? aku nak g sanaaaaaaaaaaaaaaaa ... "Blog ni adalah hasil taipan hanya dr jari jemari ,mr...

JB4.0

9:34 PTG
Blog sapa nehhh ????? " Saya dan suami ni memang suka makan. Jadi mana je tempat makan kami akan terjah. Itu pun kalau poket beris...

JB4.0

7:28 PTG
" alkisah, blog ni sebenarnya pada mula-mulanya hanya utk meluahkan perasan pujangga jer...namun setelah sekian lama,terdetik di hat...

JB4.0 BEN ASHAARI

12:37 PTG
Hehehe.. idea baru .. Terbaik dari Amazon .. Ni sapa punya blog ni ???? "nama samaran amyalisya. nama blog kembara alam maya. nape sa...

JB4.0 : KAU ILHAMKU

11:14 PG
"Nama saya Syamil A Samad . kawan-kawan panggil Syamil . so, kawan-kawan blogger pun bolehla panggil Syamil juge. Blog ini dah lama...

JB4.0 : CERITA SI GADIS

10:56 PG
aku dulu main2 tulis je pape dalam nih.xtau mcm mane nak heboh2 kan kat org sal blog aku nih..lagipon kwan2 aku time tuh takde pulak yan...

Kan Aku Dah Kata ..

6:27 PG
Salam .. selamat pagi .. Menurut wife aku , perlawanan tarik tali tempoh hari yang dianjurkan oleh bahagian mmg membuatkan ramai peserta tu...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009