Aku Terlupa Rupanya

7:08 PTG
Baru pas workout .. kalau takat blogwalking takkan leh naik badan .. hahahaha.. Tadi aku cerita kat member aku ni ..budak budak gym la.. Di...

JB4.0 : LITTLE AMOI

4:29 PTG
Mula berblogging pada buan april tahun 2009. mula-mula buat blog ni hanya laa untuk suka-suka. sebab amoi suka bergambar dan berceloteh, so...

Senyum Sat ..

2:53 PTG
Pada suatu malam , isteri Juha telah bermimpi bahawa Juha telah membelikannya beberapa pasang baju yang cantik cantik.Oleh kerana tidak saba...

JB4.0 : I LOVE MY SELF

2:34 PTG
" Ape yang aku nak ngarut eak.. k, kalu ikotkan name samaran aku dlm dunia maya ini, sangat lah byk.. tp, yg selalu digunakan adelah ...

Sekadar Santapan Jiwa

11:56 PG
Nabi s.a.w menyebut: “Mahukah kamu aku khabarkan amalan yang lebih tinggi darjatnya daripada puasa dan solat ? Jawab para sahabah: Bahkan. S...

JB4.0 : MATA HATI JIWA

11:41 PG
Ok...firstly kena kenalkan diri dulu...orang kenal saya dengan nama DIELA...nama penuh RAHSIA ok...hehe...mula berjinak-jinak (cewah) deng...

JB4.0 : RAY

11:13 PG
"blog nie dah lama dah di wujudkan, cuma beberapa bulan sblm nie jew baru aktif balek. sekarang tiap2 hari mesti nak 'online'...

Pertanyaan ...

10:43 PG
aku sekadar nak bertanya ... Untuk mereka yang dah buat entri JB4.0 ... Korang nak teruskan JB4.0 atau hentikan ? tu jer... Yang tak terliba...

JB4.0 : NOTTI NETTI

10:26 PG
" Saya gemarkan kasut...sejak akhir-akhir nie memang saya kerjanya menayang kasut jer selain nak kasi jeles kepada penggemar2 kasut y...

JB4.0 : SIMPLE ME

9:35 PG
" Nama saya dengan nama samaran saya untuk blog ni sama sahaja iaitu NoorAfzan. Nama blog saya pula !!Simple Me!! kenapa pilih nama...

JB4.0 : CACAMARBA

9:13 PG
" Tak igt bila start dah..hehe..sbb dah start blogging pd zaman2 takde byk blog template,xde nuffnang,xde Adsense . but more to perso...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009