JB4.0: SAYA SUKA MENAIP

9:49 PTG
haiiii nama kitew Nisa Aminullah, panggil kitew Nisa hik hik hikkk (gedikss la pulak..!!) nama blog kitew ehhh.. ehemm.. nama blog aku Sa...

Diberi susu tapi ..

9:32 PTG
Hehehe... akhirnya aku terjebak kutip majalah tu .. saja nak baca time makan... kot kasi mual skit jadi aku tak perlu makan banyak kan ? kir...

Kari Sotong ..

7:08 PTG
Wowww... sedap kan .. hehehe. ... sebenarnya aku frust sedikit sebanyak tak dapat jumpa kawan kawan tadi .. ermmm ... dah abis merayau menca...

Adoi....

5:26 PTG
Penat mencari tempat tu ... Pada mula aku kensel g sbb ada hal kat umah mak aku ... tapi bila mengenangkan sahabat sahabat yg pergi tu , ak...

Aisey .. Kes Parah Ni ..

12:24 PTG
Aku kat umah adik ipar ni ... kat Sungai Buloh .. huhu.. plan jap lagi nak balik Cheras sebelum nak ke Kg.Pandan .. ada majlis harijadi saha...

JB4.0: BORAK KOSONG72

10:58 PG
"Borakkosong bukan borak yang tak mengdatangkan hasil ape-ape.Kadang -kadang dengan borak kosong macam -macam idea dan buah fikiran y...

JB4.0 : HAMPESSBLOG

10:42 PG
"Nama samaran?? hmm nama samaran aku takdo. Kt cni mmg aku letak nama betoii la tuuu..sama cm lm FB aku. Bukannye apa spy sng kengka...

Petua !!!

4:29 PG
Apabila ada anasir anasir jahat cuba menganggu mental anda dan blog anda , jgn sesekali baca komen mereka .. Nampak je ada , terus delete ! ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI