Malam ini ...

10:19 PTG
Ops...nape pendek sangat entri tadi ? Saja je ... mencari entri murahan ? Dengan ini aku beritahu semua , aku tak berminat lagi terhadap tra...

Waduhhh..

8:19 PTG
Penat sihhh... Baru ada semangat skit layan besi ari ni .. Member lama pun ramai turun ari ni ... cuma bro din je la tak de... maybe layan k...

JB4.0 : BEBELAN DASY

3:17 PTG
1- Mula2 kat FP pastu pindah ke blogpot pada August 2008 2- DaSy tu sempena nama anak bujang & anak dara DA nish SY afiq & DA neen...

JB4.0 :ATTYFIR

10:41 PG
" selalu aku bahasakan diri aku kty . tapi nama blog attyfir ..gabungan nama aku atty dan firdaus = attyfir blog aku nie simple je .h...

JB4.0 : CAKES REPUBLIC

10:23 PG
" Hasil2 dlm blog ini terjadi bukan ler untuk mencari keuntungan semata-mata, tp disebabkan minat & sifat ingin blajar untuk membua...

Sekadar Renungan ..

8:04 PG
Sebelum aku mulakan kerja aku pagi ni .. ada sesuatu yang ingin aku kongsikan bersama .. Dari Al-Imam al-Zaharabi r.h berkata : " Set...
6:28 PG
Salam ... selamat pagi .. Alhamdulillah ... Apa khabar sahabat sahahat blog ? Aku doakan semoga kita semua senantiasa sihat sejahtera sela...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009