Best Job In The World

10:37 PTG
Perghh... baru pas tengok TOP SNIPER kat Discovery Channel ... Bila tengok diaorg punya senjata , buat aku tertelan air liur jer .... mabe...

Leka Punya Hal ..

8:51 PTG
Tengok laptop .. Tengok jam .. 27 minit Tengok laptop Tengok jam .. 20 minit Tengok laptop Tengok jam .. 15 minit Tengok laptop Tengo...

Kerbau Dan Kala Jengking

1:42 PTG
Teringat aku sebuah kisah .. masa aku kecik kecik dulu ... Kala Jengking ngan Kerbau .. hehehe.. aku rasa mesti ramai ingat cite tu kan ... ...

Mukadimah

1:15 PTG
Dari buku MEMBELA ISLAM - TANGGUNGJAWAB & DISIPLIN Pada asalnya buku ini merupakan himpunan beberapa tulisan penulis. Sebahagiannya pe...

JB4.0: KILA

12:05 PTG
" blog aku pada keseluruhannya cenderung kepada semua.semua yang terlintas depan mata, telinga, dan otak.kita dengar kita tulis.kita ...

JB4.0: RUMAHKU SYURGAKU

12:01 PTG
Latar Belakang Blog Saya: Diasaskan oleh saya sendiri..Siti Hajar Binti Masri Dibina pada 09 April 2010..baru lagi.. Saya buat blog sebabn...

JB4.0: GREEN SPACE

11:58 PG
my nickname.. and my blog is about: ♥ blog saya adalah blog persendirian yang bertemakan warna hijau ♥ saya suka menceritakan hal-hal yan...

JB4.0: RUZANA SHALIZA

11:56 PG
dulu aku sangat jahil berblog . aku main tulis je ape aku nak . aku tak kisah pasal tatabahasa , tulisan aku . orng komen ke x . istilah bl...

Sepasang Mata ..

10:58 PG
Sepasang mata memerhati ... mencari kuman di seberang laut.. gajah di depan mata tidak nampak .. mencari dan terus mencari .. membutakan mat...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009