Soalan maut !!

11:14 PTG
Soalan yang aku bagi mlm ni mmg memerlukan mereka membuat pilihan..antara dua 'buah hati' mereka... SUAMI ATAU ANAK ANDA MEMERLUKAN...

Soalan maut !!

11:14 PTG
Soalan yang aku bagi mlm ni mmg memerlukan mereka membuat pilihan..antara dua 'buah hati' mereka... SUAMI ATAU ANAK ANDA MEMERLUKAN...

Penat .neh ....

8:13 PTG
Beria satu hari ni aku makan oats ... pagi n tengahari .. bila sampai umah mak aku ... biasa pasti aku gagal menahan nafsu aku .... seperti ...

Lepas Geram !!

7:09 PTG
a Huh... ari ni aku lepas geram aku sungguh sungguh ... menghabiskan sisa sisa tenaga di gym sebelum mengantikan dengan yang lebih segar ...

Sungai Di Dasar Lautan ..

4:44 PTG
Subhanallah .... Terkedu jap tadi aku bila officemate aku beritahu tentang ni.. Aku tak pernah tengok lagi gambar ni.. huk huk .... kalau n...

JB4.0 : MOMMY PINKY

1:37 PTG
Mula aktif dalam dunia blog sejak 29 Ogos 2008. Siapa yang banyak tunjuk ajar ketika itu tentulah incik boyfriend yang dah pun menjadi hubb...

JB4.0 : AZRUL HISHAM

1:24 PTG
Kreatif .. "Hmm...bercerita mengenai blog saya pula...mula diasaskan pada 1 May 2007 ......jadi dah masuk 3 tahun dah terbabas dalam d...

Sat .. Nak Nangis ...

12:11 PTG
gambar hiasan - Muscletech.com Sat nooo ... nak nangis sat tengok badan diorg ni ... huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... nak camni haaa...na...

Adakala ..

11:05 PG
Adakala .. kita terlupa .. betapa indahnya dunia ini .. semuanya hanya sementara .. Adakala .. kita mengeluh .. betapa tawarnya makanan i...

JB4.0 : FAZILZURAKIL

10:19 PG
: salam , daku xdak nama samaran pun ... FAZILZURAKIL adalah nama blogku .. gabungan aku, huby & my lil son yg makin lasak tu... blog ku...

JB4.0 : SYG2UH

9:40 PG
Blog dya nie dah lama wujud. kalau ta silap dya around 2008. bulan bape? sudah lah pulak. dya ta ingat lah. tapi yang pasti tahun 2o08. so....

Macam Nak ...

12:21 PG
Ok tak aku guna header lama ni ?? Cam dah jemu je yang lama ni ... nak tukar balik yang ni... cam best tgk balik ....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009