Tugas Pengkritik Filem

11:00 PTG
Cari kesalahan.. cari kelemahan .. Pastu Kritik .. Hujung bulan dapat gaji ... Bagus kan ... menaikkan lagi mutu perfileman ... Bagaimana p...

Bodek Orang Rumah ..

10:16 PTG
Aku g gym petang tadi.. tak pernah pernah aku g gym ari sabtu , tah apa punya miang , aku g lak ari ni .. huhu .. Sementara nak tunggu gym ...

Keciknya Dunia Ni ..

10:02 PTG
Jerat tak pernah lupa pelandok .. tapi pelandok terlupa akan jerat ... Masalahnya jerat tu , pelandok tu pasang sendiri .. heheh .. Tadikan...

Takziah Dari Kami

7:58 PTG
Aku baru dapat berita dari sms melalui wife aku .. Kenalan kami yang juga kawan rapat wife aku di pejabatnya , baru kehilangan baby yang sed...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009