BENCI BILANG CINTA

7:51 PTG
Antara keyword aku minggu ni yang popular selain MR KLANG PARADE 2010 ialah BENCI BILANG CINTA .. sebuah drama yang mana seingat aku ada le...

Korang kuat cemburu ??

5:57 PTG
Kalau 10 tahun dulu , yer .. aku mmg kuat cemburu .. kenapa ? Sbb masa tu aku tak ada rasa keyakinan pada diri sendiri .. Skang dah ada ke ?...

Awek aku pelakon ?

4:36 PTG
Fuh... bayangkan kalau aku ada awek .. dan awek aku tu pelakon... amik contoh LISA SURIHANI atau yang sewaktu dengannya la.. tak pun bukan a...

Aku benci kamooo !!

4:13 PTG
Arghhhhhhhh..sat sat.. sampai dah Kelantan ... huhuh... ok , sambung geraamm !! arghhhhh.... Guna broadband ni serba serbi tensen !! Kalau...

Seks Bertukar Pasangan !

3:31 PTG
Yup .. kisah benar ... berlaku di kalangan orang orang kita ... bukan jenis orang orang biasa ..berpendidikan tinggi okek ! Cerita ni disam...

OH BAMA dah makin gila !

1:49 PTG
Semua PRESIDEN US sama je perangai .. sebelum naik , janji gempak gembak ...begitu begini ... paling best biler dia kata nak tamatkan peper...

Nasib baik ada DUKE !

8:46 PG
Salam .. Selamat pagi ...hehehhe.. skang kat GENTING SEMPAH .. otw g kelantan ... ikutkan jadual nak bertolak dari Putrajaya selepas subuh ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.