MAT GEBU : LIHATLAH !!

6:55 PTG
Taraaaaaaaaaaaaa.. lihatlah apa yang ku jumpa di kelantan neh.. berlambak dalam umah mak mertua .. huhu.. semua tunggu nak dijual jer ... h...

Best Ke Curang ?

6:40 PTG
Dalam bulan lepas , aku dikejutkan dengan dua berita tak best... dua kawan aku bercerai hidup ... hehehe.. Kedua duanya dengan kes pasangan ...

Perempuan Kuat Merajuk ?

6:29 PTG
Best ke perempuan kuat merajuk ni ? Skit skit merajuk..tak de hal pun nak merajuk ... Kalau merajuk sendiri pujuk tak pe la gak..ni suh laki...

Teringin Sup Belut ..

6:13 PTG
Dah berapa kali aku balik ke Kelantan tapi hajat nak makan sup belut belum ke sampaian ... Nak kuar mencari tu satu masalah.. bukan per , ka...

JB4.0 : MATHARI

12:56 PTG
Senang dengan nama Kella dan blog kesayangan ku >>> MATHARI.. latar belakang blog ku? aku ada tulis entry mengenainya.. marilah ...

JB 4.0: CITARASA RINDUAN

12:33 PTG
klik gambar untuk ke blognya Nama blog nie, ayu gelarkan CITARASA RINDUAN... nak tau, pasal apa ayu bubuh nama tu....jawapannya....mengen...

JB4.0: NURSHAHFAMILY

12:11 PTG
klik gambar untk ke blognya nama samaran adalah umi.... cz umi kepada irfan & mohd shah(hubby)..... nama blog ni sempena gabungan k...

Sangat menduga mental !

6:50 PG
Salam .. selamat pagi ... Perjalanan dari Putrajaya ke Kelantan semalam mengambil masa hampir 10 jam .. bertolak kul 7 pagi dan tiba di ke...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009