Rumah Bujang Lelaki ..

4:21 PTG
Aku tak pernah duduk bujang .. tapi pernah melepak rumah bujang .. di zaman bujang ,satu tika dahulu ... Yang tinggal dalam rumah ni , semua...

JB4.0 : HALUSINASI

1:58 PTG
klik gambar untuk ke blognya Lupo pulak nak perkenalkan diri. Nama saya Amiys. Seorang ibu n wife jarak jauh. Selangor - Penang. Hari-har...

Tak takut lagikah ?

11:53 PG
Luasnya Neraka Yazid Arraqqasyi dari Anas bin Malik ra. berkata: Jibrail datang kepada Nabi saw pada waktu yg ia tidak biasa datang dalam ...

JB4.0 : JUST DILA

11:10 PG
klik gambar untuk ke blognya Somi aku memang tahu aku ada blog tetapi dia tak pernah baca apatah lagi buka tanpa pengetahuan aku.....waalu...

JB4.0 : A UNTUK AIDA

10:44 PG
klik gambar untuk ke blognya empunya blog ni namanya nurul aida bt mohd noor. sebab kawan semua panggil aida, so lebih disenangi dgn pang...

JB4.0 : HAMIHEMO

10:30 PG
klik gambar untuk ke blognya Org panggail diri ni mijea..nama samaran dari dulu sampai sekarang x pernah berubah..pernah gak nak tukar ta...

Penangan Gila Seks !

9:50 PG
Al kisahnya .. Masa mudanya , mmg dia jaguh dalam bab bab perempuan ni .. Takat atas ranjang tu , mmg dia la hero .. pastu , cakap je mana ...

Kereta Baru ..

7:33 PG
Salam .. Al kisahnya ... Jiran sebelah baru beli kereta .. Datanglah jiran jiran yang berhampiran lalu ternganga melihat kereta mewah yan...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009