BLOG INFRAKLIA

11:50 PTG
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER : BLOG INFRAKLIA Antara entrinya yang menarik ialah : dapat melalui emel, ada banyak gambar tapi ak...

Akulah Blogger Yang Kecil

11:21 PTG
Hadoi... sempat gak mamat neh tag aku... arghhh..dalam aku dok bz menelaah blog blog yang join segmen baru aku neh , maka aku dengan ikhlasn...

MUTIARA 2311

11:15 PTG
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER : MUTIARA 2311 Antara entrinya yang best : Jika anda mengalami salah satu dari tanda-tanda di bawah, anda b...

Ooo...virus takut yer ..

11:00 PTG
Tang virus takut ekk ..sbb apa ? sbb leh nampak rupa virus tu camana kan ... bermacam bentuk rupa kan .. mengelikan yer .. bayangkan virus y...

FAZILZURAKIL

8:18 PTG
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER : FAZILZURAKIL Antara entrinya terkini : " aku HAPPY sgt2 today .. heheheh smlm abah aku col dr Madin...

The Inside Of Cikali

8:00 PTG
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER : THE INSIDE OF CIKALI Antara entrinya terkini : BONGOK!!!! haha.. amik ko.. tetibe terkeluar.. pagi nie...

Bila RELA jadi POLIS ..

5:36 PTG
Baguslah .. diharap kes kes jenayah dapat dikurangkan dan juga ketenteraman awam selepas ini lebih terjamin .. Cuma risau selepas ini ada y...

CLOTHING ONLINE

4:42 PTG
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER : CLOTHING ONLINE For your information about this blog, Bisnes Baju have been created on Friday, June 4, 2...

JB4.0 : IEYAKALI

2:52 PTG
klik gambar untuk ke blognya oke yer puan tuan , nama samaran dalam blog ni ielah IEYKAATIKA / IEYKA , prefer gune name sendiri laa kan , ...

JB4.0 : MY CHANTIQUE

12:50 PTG
klik gambar untuk ke blognya Name samaran a.k.a Masha, or Sara. Name blog 'MyChantique'.. Diberi name blog sebagai MyChantique sb...

JB4.0 : CT_ NURMARLISSAA

9:59 PG
klik gambar untuk ke blognya Mulanya wujud blog niee sbagai diary ku...meluahkan ketidakpuasan ttg kehidupan ku...lama blog nie berehat pa...

JB:4.0 : ANTY NANA

9:34 PG
klik gambar untuk ke blognya salah satu dari entrinya ... " mmmmm.... tik...tok..tik....tok... yea......finally...da duk bertapa sowg...

Pantang larang dulu dulu

5:42 PG
Salam ... Selalu jadi gini kat aku kebelakangan ni .... walaupun cuti , mesti bangun awal .. Selepas subuh , takkan tidur balik ... ngadap ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009