LURFLYIYANA

9:00 PTG
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER : LURFLYIYANA Antara entrinya hari ini ialah : Permulaan hari yg sangat baik hari ni, alhamdulillah. Sepe...

ANA'S KITCHEN

8:34 PTG
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER : ANA'S KITCHEN Antara entrinya ialah: Minuman juice yang Kak Ana paling suka masa melancong kat Jaka...

Syaitan Ketawa

7:30 PTG
Syaitan boleh ketawa . Ini dapat kita ketahui dari hadis berikut : " Menguap adalah dari syaitan. Maka apabila seseorang kalian mengua...

AREEN AZHAR

4:15 PTG
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER : AREEN AZHAR Antara entrinya ialah : Kenapa mesti ada perasaan bosan bila kita duduk rumah sorang-sorang??...

Tersalah eja ek ??

2:15 PTG
Hahaha.. aku nak syorkan kat penganjur nanti suh tukar nama ... MR KILANG PARADE ... hahaa...punya laaa sedap nama dah , diubahnya ... hah...

MEMOIRS OF ...

11:57 PG
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER : MEMOIRS OF .. Antara entrinya yang menarik ialah : Ni je yang dapat diselamatkan ... apa ni.... ni la doo...

3 jiran ..

11:25 PG
Satu petang yang indah di sebuah taman perumahan sekitar Kuala Lumpur .. Isteri : Bang , cuba tengok jiran sebelah kita ni .. tiap tiap ma...

LOVE TO 5S

11:00 PG
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER : LOVE TO 5S Antara entrinya yang menarik , KENAPA SAYA MEMILIH LOVE TO 5S? eh, bukan ke 5S to acronym fo...

JB4.0 : CERITAYU

9:32 PG
klik gambar untuk ke blognya " okeyh.name samaran aku ade banyak nih. start dari kecik family aku panggil aku ayu. aku pon xtw la ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.