50 sen la kalu berani !!!

7:02 PTG
Cerita berapi tamooo ... buat entri sana sini pon tamooo ... suh jadi sukarelawann ?? Tak relaaaa ... Ikut buat demonstrasi ??? Takuttt weeh...

Mana satu boleh ni ???

1:21 PTG
Hari Isnin , bulan Julai di tahun ke 10 di perkahwinan setelah mempunyai 4 anak kecil ... Suami : Maknya.. saya nak buat part time keje ...

DAWY

12:11 PTG
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER : DAWY Antara entrinya ialah : Look At This ! look at my **** hmmm idk ehm ehm ecehh saje bikin...

The Karate Kid

2:16 PG
Remake .... Baru pas tengok tadi ... huhu .. Best ke ? Menghiburkan ... Penerbit bersama ialah bapa si Jaden Smith , pelakon feveret aku ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.