Aksi basah !

4:30 PTG
Aku pelik sebenarnya ... Apa itu aksi basah ? Tiap tiap minggu dan bulan , ada je keyword tu .. Entri aku mana satu yang ada semua tu ? Di...

TIME TO CHANGE

3:35 PTG
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER : T IME TO CHANGE Antara entrinya ialah : sebelum aku mencoret dengan lebih jauh lagi,baik kita mendalami s...

MEK COMEY SOKMO

3:32 PTG
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER : MEK COMEY SOKMO Antara entrinya ialah : Saya ni suke blogwalking..sbenarnya,bukan la tujuan nak tambah tra...

Resepi nasi lemak

1:42 PTG
Gambar pinjam dari google Nasi lemak.. sapa laa tak tau apa itu nasi lemak , patut g cabut gigi depan dia tu... hehe..guwau.. Selain dari ...

2 x 5 !

1:10 PTG
gambar hiasan-takde kene mengene dengan cerita Al-kisah .. Satu hari di pejabat .. Pemuda A: Petang ni jom layan bola kat kedai mamak.. ...

Bila syaitan membisik ..

12:48 PTG
Bila syaitan membisik .. Segalanya jadi indah belaka .. Bila diambil ringan .. Bila syaitan membisik .. Yang susah jadi mudah .. Bila tida...

LAUT CHINA SELATAN

11:55 PG
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER : LAUT CHINA SELATAN Tuan punya blog dan antara entrinya : Seperti yang telah dijanjikan, aku berkobau lah...

KEHIDUPAN DUNIA BLOGGER

11:08 PG
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER : KEHIDUPAN DUNIA BLOGGER Tuan punya blog dan antara entrinya terkini : pagi ini aku dikejutkan dengan beri...

MY WISH LIST

10:47 PG
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER : MY WISH LIST Tuan punya blog dan antara entrinya : i love your freckles on your nose, they bring out the ...

Psikologi Peminat Bola

9:41 PG
gambar hiasan - Utusan ANDA kaki bola? Serba salah nak ambil cuti sakit atau cuti tahunan? Selepas sahaja menyaksikan perlawanan Afrika S...

JB4.0: SINAR RAUDHAH

8:58 PG
klik gambar untuk ke blognya Name samaran aku AMY SYAQUENA..gabungan name aku dan hubby.. tapi blog nie aku x letak name aku ..sebabnya ...

Seks ! Seks ! Seks !

6:00 PG
keyword pagi ini Adakah seks je ada dalam kepala lelaki ? Adakah seks menjadi keutamaan lelaki ? Perempuan lak camana ? Gossip Gossip Gos...

FIFA World Cup 2010

5:51 PG
PIALA DUNIA FIFA2010 / FIFA WORLD CUP 2010 Keputusan / Results : Kumpulan D / Group D Kumpulan / Groups ; Penjaring Terbanyak / To...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009