RUMAH KECIL TIANG SERIBU

10:00 PTG
SAHABAT BLOG @KELAB BLOGGER : RUMAH KECIL TIANG SERIBU Antara entrinya ialah : Pagi ni seperti kebiasaan dalam perjalanan ke pejabat aku...

Mengeleupur ...

9:31 PTG
Sian...Nyaris wife aku nak terlanggar seekor anak kucing kat tengah jalan yang sedang mengelepar.. nak berenti takut dikatakan pulak kita n...

LIVE.LIFE.ENJOY

9:00 PTG
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER : LIVE.LIFE.ENJOY Antara entrinya ialah : Ceritanya begini .... " Kakak, mama teringin la nak makan de...

Makanan tanpa zat ...

4:44 PTG
Sedapnyaaa .. kalau dapat kat MAT GEBU habis dia kerjakan ... macam macam aneka lauk dia hidang atas meja nanti ... Biasa kita makan makan...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009