Pelik tapi Sedap

11:30 PTG
Pelik tapi Sedap ? Haa ... akan datang nanti.. satu rancangan bakal disiarkan di TV1 nanti .. Tapi kat blog aku lama dah ada rancangan tu.. ...

Pak Pandir dan Mak Andir

4:03 PTG
Satu hari , Pak Pandir terbaca satu tips di dalam blog bagaimana nak seterika baju batik agar tidak mudah komot ..Kemudian dia beritahu pada...

Nak laptop free ??

2:03 PTG
Cantik tak laptop ni ??? Hehehe ... Nak ? Bukan susah pun ..tak yah kuar duit langsung .. Cuma perlukan 'kebijaksanaan' korang tu j...

Wah .. cantiknya u ni .

11:50 PG
Bukan awek aku Pernah tak korang tengok puji pujian begitu di blog atau mana mana laman web sosial pada gambar profile atau gambar gambar...

KELAB MASAKAN

11:27 PG
Aku baru create satu page baru ...khas buat mereka yang gemar memasak dan mencari resepi resepi dunia masakan ... Dicipta untuk mengumpulka...

Hidup biar sedap ..

8:33 PG
Hidup biar sedap , kata kak KUJIE .. mmg sedap kebelakangan ini .. wopsss.... SALAM .. Selamat pagi semua .. Sambung ... kenapa sedap ? M...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009