8:06 PTG
Hik hik... releks la bro, sis .. kan adik kata tengah malam karang ... hehehe ... tapikan .. jawapan yang akak n abang bagi tadi salah laa.....

Tolong jangan rogol aku !

8:00 PTG
Aku merayu pada korang semua .. Janganlah rogol aku .. Aku masih anak dara .. Ada dah tunang.. tak kesiankah kat aku ? Tolonglah.. jangan bu...

Mode : Citer Korea

2:24 PTG
Bagus tul awek korea ni ..ramai pulak laki hensem tergila kat dia .. dah la tu, asal pengsan je ,bangun mesti kat umah orang .. hahahah...be...

Betul punya kes naya ..

11:07 PG
Dah masuk disc kedua.... episode ke 9 ... Menurut wife aku , Meteor Garden best lagi ? Betul ker ? Ermm.. ni nak cari cd dia pulak .. kasi a...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009