Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 4 Julai 2010

Kau yang kebas kekasih aku !!

Aku kenal dia lama dah tau ! Sejak dari sekolah lagi.. Dari kali pertama aku nampak dia , aku dh jatuh cinta ! Jgn ingat kau anak orang kaya .. setaraf dengan kekasih aku , kau boleh amik dia sesuka hati jer ? Pastu kata aku pulak yg kebas ?

Kalau rasa nak sangat dia , amik la .. kalau mampu rampas hati dia dari aku , silakan ... hehe.. takkan boleh punya.. dia sememangnya milik aku ! Kau suruh je la mak bapak kau tu tolong..takkan terdaya punya .. huh !! Weekkkk ...

Bila la nak abis cd neh.. dah masuk episode ke 16.. esok keje lak... adeh... nyesal layan ... huwaaaaa..


Perempuan dengan perempuan .. Ok jer.. Lelaki dengan lelaki ??

Haa.. Pernah tengok perempuan dengan perempuan ? Adeh... maksud aku , perempuan dengan perempuan berpegangan tangan atau berpimpinan tangan sewaktu berjalan .. Pelik tak ? Aku rasa ok je kan ... Takde masalah kat situ ... Kalau lelaki lak ? Berjalan kat tempat awam dan berpegangan tangan.. Amacam ?

Aku perasan warga asing terutama yang datang tanpa izin ( PATI ) selalu begitu .. Boleh lihat bila mereka berkumpul ramai ramai atau berjalan ramai ramai.. pasti ada yg berjalan berduaan dan berpegangan tangan .. Adeh.. Aku tak tau apa motif mereka.. samada mereka tu saling menjaga antara satu lain atau saling sayang menyayangi.. hehe..

Aku bayangkan kalau aku jalan dengan kawan aku dan berpegangan tangan .. Sat nak bayangkan ... Adoi.. aku tak boleh nak bayangkan.. pengsan terus aku... sat nak pengsan ...

BA: Tolong jgn pegang tangan walaupun berlainan jantina selagi tidak halal...

Yang tersurat dan tersirat

Sedap ? Busuk ? Tajam ? Mahal ? Demam ? Raja ?

Macam macam anggapan ada pada buah durian ini ... Diluar nampak bahaya.. berbau busuk .. tapi bila dinikmati dengan keikhlasan pasti akan terasa kenikmatannya ..

Bila membaca , jangan lihat pada zahirnya .. Buka mata dan buka minda .. Pasti akan nampak sesuatu yang cuba disampaikan .. Jika disampaikan secara terus , ada yang boleh menerimanya dan ada juga tidak .. Jadi cara paling baik secara halus ... ;)

Hik hik... releks la bro, sis .. kan adik kata tengah malam karang ... hehehe ...
tapikan .. jawapan yang akak n abang bagi tadi salah laa... cubalah lagi yer ..

Tolong jangan rogol aku !

Aku merayu pada korang semua .. Janganlah rogol aku .. Aku masih anak dara .. Ada dah tunang.. tak kesiankah kat aku ? Tolonglah.. jangan buat semua ini .. Bawak bawak mengucap.. Dosa neh.. Masuk neraka nanti ... haa.. baru nak nyesal ...

Alaaa... aku kata jangan laaa... Yang korang nak rogol aku bergilir gilir ni nape ? Kan lebih elok korang tolong iron baju aku bergilir gilir .. Tak yah susah susah aku nak iron lagi nanti .. Ni pakat nak rogol aku bergilir gilir... Mana boleh ?? Sapa nak kawin ngan aku nanti ? Nak harap korang ( perogol ) dah tentu bukan nak kawin ngan aku .. Korang dah tentu bz rogol orang lain lak kan .. Tu pun kalau tak ditangkap lagi la.. kalau ditangkap aku harap korang semua dihukum sula sampai mati je.. Ok tak doa aku kat korang??

Huwaaaaa... jangan laaaa .. Ok ok.. nak rogol gak ke ?? Aku bagitau korang awal awal ni.. Aku period nehh.. Hari pertama lagi.. Ada berani ??? Haaa... Mai la mai.. cepat ...


Itulah antara keyword yang aku dapat hari ini .. Ada ke patut 'aku dirogol bergilir gilir ' ?? Aiseyyy... ...

BA : Makan tidur makan tidur.. sambil tengok citer Korea ...

Aku geram betul ngan perempuan nih !

Dia ingat dia besar sangat ? Ingat semua menda boleh dibeli ngan $$ ?? Huh.. Kalau takat nak bagi 1-2 juta tu tak payah laa... Esok jugak abis duit tu ... Kalau berani ,kasi la 10 bilion ker .. atau 100 bilion ker... RM yer... Rupiah rupiah tak main arr ...

Dah la tu.. muka cam tentera komunis je.. Eh.. lebih kurang sebenarnya kan ... hehehe..tersilap lak ... Kalaulah aku jadi dia , sah sah aku kebas lagi anak dia tu .. Huh.. baru tau langit tinggi atau rendah ..

Geram neh... Ni dah masuk episode ke 12 drama siri BOYS BEFORE FLOWERS ( Over pun tak kisah ) ..

Mode : Citer Korea

Bagus tul awek korea ni ..ramai pulak laki hensem tergila kat dia .. dah la tu, asal pengsan je ,bangun mesti kat umah orang .. hahahah...bertuah tul .. Dah la tu , laki dia mesti kaya kaya.. hahah..

Nak keluar rumah pon malas selagi tak abis layan semua cd.. hahaha.. Ni karang nak order Domino''s jer.. Memula pagi tadi plan nak g KLCC.. nak g Clinique... tah le , wife aku nak beli barang kat sana .. Tengok punya tengok .. apa pun tak jadi.. sampai skang dok depan tv lagi... Dasat punya penangan ...

Tapi ok la gak kan.. kang kalau keluar abis pulak duit ... Aku dok geram kat set gym .. huhu... Nak sapu nanti la.. tunggu duit Nuff dulu... hehehe.. Mau mau dekat 1k gak harga dia .. ermmm... Ok.. nak sambung tengok .. Tensen ngan broadband pun satu hal..dari pagi tadi nak connect cam nak masukkan benang dalam jarum jer ...

BA : Penuh drama tul ...

Dah cukup bagus pun masih kena belasah !

Bayangkan kalau pasukan Malaysia yang layak ke PIALA DUNIA 2010 ? Adakah Malaysia akan jadi pasukan belasahan atau pasukan ratahan ? Dapatkah Malaysia dapat satu gol untuk sepanjang persaingan kumpulan ? hehehe...

Brazil dan Argentina yang cukup power ranger tu pon jadi belasahan .. Tgk pada Korea Utara... pergh.. cukup berdisiplin ... hancur gak ... Aku tak tau la kalau Malaysia ... Jangan la mengimpikan Piala Dunia kalau setakat menang dengan THAILAND pon dah abis jadi topik utama suratkhabar sepanjang minggu.. huhu..

Skang dok kalu Malaysia ada dua team... pasukan A dan B ... haih...tak tau la mana hala tuju bolasepak negara .. Takat jaguh Asia Tenggara je la ... Patut la Piala Dunia meriah di Malaysia.. Tak larat tengok 'budak sekolah' main bola ...

BA: Layan squash ? Atau badminton ? Mahupun hoki ..

Betul punya kes naya ..

Dah masuk disc kedua.... episode ke 9 ... Menurut wife aku , Meteor Garden best lagi ? Betul ker ? Ermm.. ni nak cari cd dia pulak .. kasi abis dulu ni ... pastu cari.. Cari tu bermakna aku nak pinjam kat kengkawan opis aku je la.. hahaah.. Beli ? Ermm... Tunggu g Penang dulu la... Beli kat Batu Feringghi je nanti.. hehehe..

Kenapa aku leh terpengaruh ? Sebenarnya , aku mmg minat cerita cerita gini memandangkan aku sendiri kaki novel jadi setakat cerita begini , biasa dah bagi aku .. Maksud biasa tu mmg dok tengok la.. hehhe..

Nape tak layan drama melayu ? ermm... hehe...pelakon dok sama jeeeee.... pastu berjela jela... letih nak tunggu.. tu tak masuk part iklan lagi... cerita setengah jam.. iklan setengah jam.. hahaha.. tak masuk lagi part over acting lak.. hahaha.. ni pendapat aku je yer..

Ok la.. nak sambung tengok .. hehehe ...

BA: nak g KLCC ke tak ni ???

Penyumbang TRAFIK terbesar minggu ini..


TERIMA KASIH pada yang sudi meletakkan aku di blog list mereka .. Nak g TIOMAN !!!!
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI