Sedekah ..

10:57 PTG
Alhamdulillah .. Malam tadi aku 'open table ' hasil dari duit blog .. hehehe .. saja belanja keluarga aku ... Apa salahnya kan .. r...

Tiada jodoh antara kita

7:30 PTG
Baru selesai workout.. terasa sengal sengal dibadan .. Seperti biasa muka muka yang sama ada kat sana .. hehe.. bagus la kan .. Salah seora...

Aku nak letak jawatan !!!

3:31 PTG
Arghh.. mana tahan kalau macam ni !! Tak sampai 5 minit aku keluar g tandas , dah penuh meja aku dengan memo neh .. Bleh giler lagu ni ! Tak...

Yuk Shop Till U Drop !

9:51 PG
Ada berani ??? Meh kita shopping ! Paling tinggi markah akan memenangi hadiah utama.. Senang je game ni.. kutip seberapa banyak yang boleh ...

Aik ?? Marah ??

8:36 PG
Tak kira la negara mana sekali pon yang menang PIALA DUNIA , kita yang rakyat Malaysia ni tak perlulah taksub... Takkan diorng bawak PIALA D...

Ku terpengaruh ..

8:15 PG
Yesss.. abis jugakkk.. nak pulangkan balik dvd orang ni.. lama sangat tengok.. Sabtu ni pulak sambung tengok .. hehehehe ..cerita baru.. tak...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.