Gabungan 2 blog !

1:15 PTG
Pernah tengok tak dua blog dalam satu blog ? Aku pon tak pernah tengok .. tapi tiba tiba muncul idea bernas ... Blog personal bergabung deng...

Gaya Rambut - 14

11:42 PG
Yearghhh .. gaya kejantananku terserlah begini .. baru la nama lelaki sejati dan tampan ..kacak bergaya .. .kan kan ..setuju ???? tak ??? a...

Gaya Rambut - 13

11:39 PG
Serius.. ni paling aku .. erm.. tak suka ... tah hapa hapa punya style... tak de ciri kejantanan tul .. korang sukaa kann.. haa.. jgn mara...

Gaya Rambut - 12

11:36 PG
Ni baru macho.. bayangkan kalau dia menunduk..rambut jatuh .. waa... mmg menongkat dagu terus adik adik dara kita nih.. mak dara tak yah ye...

Gaya Rambut - 12

11:35 PG
Kacakkah ? Ramai anak gadis suka laki gini .. tapi ibu gadis tak suka .. kan bu kan .. hahaha.. kalau lelaki nak masuk minang anak dara kamp...

Gaya Rambut - 9

11:22 PG
Kalau kena ngan pakaian ..smart rambut gini ... kalau nak g main futsal , toksah la.. nanti lawan tarik dari belakang je rambut tu ... Bera...

Gaya Rambut - 8

11:20 PG
Hurm.... leh main 'kereta-kereta ' kat kepala abang ni ... cam ada jalanraya lak ... rasanya kalau artis ok la kot buat rambut gini...

Gaya Rambut - 7

11:17 PG
Korang tengok badan ke tengok rambut neh ?? Badan cun dah ..tapi rambut ... ermm.. kena bagi microfon kat dia .. " Kerana kaaaaaaauuu ...

Gaya Rambut - 6

11:15 PG
Yang ni mmg smart .. sesuai dengan kulit dan muka dia .. ketinggian memainkan peranan penting bagi fesyen gini .. baru nampak segak .. kalau...

Gaya Rambut - 5

11:12 PG
Yang ni ... erm....tanpa rambut dah nampak segak ... tapi rambut tu .. buat aku confius..dia mandi pagi atau tak ?

Gaya Rambut - 4

11:08 PG
Wah ... ala ala pelakon Korea gitu ... sesuaikah lelaki berambut gini ? Terserlahkah kelakiannya ? Pendapat korang ? iskh..

Gaya Rambut - 3

11:05 PG
Huh... cam ni pon kira garang ni.. ala ala gengster paradise neh ... tapi sah wife aku suh aku tidur kat dapur kalau aku buat rambut gini.. ...

Gaya Rambut - 2

11:03 PG
Hurm... ni gaya rambut lelaki kah ? ada org buat ? kalau ada , mmg 'tinggi' citarasanya .. Agaknya korang bagi tak anak korang buat ...

Gaya Rambut - 1

10:56 PG
Gaya ni pernah popular sewaktu aku sekolah menengah dulu .. diorg panggil Hippies .. hehe... teringat aku kat kawan aku sorang tu.. hahaha.....

Lelaki dan Gaya Rambut ..

10:37 PG
Gaya , mutu , keunggulan .. itulah lelaki sejati ... Rambut sebahagian dari gaya eh ? Kalau rambut tak digayakan maka ilanglah kekacakan lel...

JELAJAH BLOG RAMADHAN

9:11 PG
JELAJAH BLOG RAMADHAN '1431 Berminat nak menyertai ? Mudah saja ... Buat satu entri : 1 ) buat tajuk dan linkkan ke entri sini 2 )...

Guru Boleh Berpolitik ?

8:09 PG
Hehehehe.. ada masa ke cikgu ? Jangan nanti berkempen kat anak murid dah la yer ... tak pon bertekak dalam bilik guru ... hehehe... sukahati...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI