Ayah aku ...

11:27 PTG
Aku tak perlu tunggu HARI BAPA untuk meluahkan perasaan aku yang aku sangat sangat menyayanginya walaupun aku tak pernah mengucapkan padanya...

Masa depan ...

10:06 PTG
Aku rasa la kan ... aku dah capai kepuasan maksimum dalam berblog .. aku nak mula perlahankan rentak .. mungkin sehari dalam 5 entri jer ....

Nak nangis sat ...

11:23 PG
Aku mmg tak boleh tengok kolam renang .. Sebenarnya aku minat senibina bangunan .. kalau g hotel , aku pasti akan tengok 3 tempat ni terlebi...

Ben Ashaari Jongkong ...

8:13 PG
Huh.. sapa laaaa dok guna keyword neh ??? Si jongkong ? hahahha.. biskut jongkong ada la.. ke jongkong emas ? Lantak ler .. mana mana je l...

Blog list dibuka ...

7:50 PG
Sesiapa yang berminat nak berada dalam blog list , anda perlu buat satu entri seperti biasa..tak susah pon .. Kategori yang akan diwujudkan ...

Penangan Ujang ..

12:02 PG
Lama giler aku tak baca majalah ujang .. jadi ari ni aku usung la naik lrt .. dalam lrt aku la aku membacanya .. dari dok tenganga gitu jer ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009