Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 26 Ogos 2010

GengBlogger : Admin kata ...

Haaha.. Kong malas nak betulkan lagi... dia kata dia dok mood puasa ... tak rajin nak betulkan .. jadi korang kena la tunggu ek ... Nasib baik aku jarang gunakan dah ..sesekali jer .. sbb aku nak cuba cara baru .. apakah cara itu ? Nanti dah berjaya , aku cerita eh ..
Buat mereka yang tercari cari port nak lepak n 'ping' entri mereka , bolehlah ke KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI di FACEBOOK .. Takat ni dah ada lebih 5 ribu members .. terdiri dari bloggers dan juga bukan ( pembaca ) ...
Dulu aku buat Kelab ni sebagai satu altenatif sekiranya terdapat masalah pada GB , yg mana sering berlaku 'penganiayaan' terhadapnya .. hehe.. dasat tu .. Jadi pada mereka yang belum lagi join , KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI , berminat kalu , jomm ... ada ramai kawan dalam tu ..

Adeh.... bang .. usha kiri kanan dulu ..

Tidaaakkkk .... lariiiii



Erk... kalau aku pon pengsan .. hahahha

Tak kena tempat nak bergurau !



Kalau orang kafir persenda agama Islam , kita marah .. kalau kita sendiri ??

JOM BELI BARANG RAYA@PUTRAJAYA


PROGRAM JOM BELI BARANG RAYA@PUTRAJAYA (JUALAN TERUS
DARI KILANG) *

Tarikh : 25 Ogos hingga 29 Ogos 2010 (Rabu hingga Ahad)
Masa : 10 pagi hingga 10 malam
Tempat : Presint 2, Putrajaya (Berhadapan Bazaar
Ramadhan)*


Untuk makluman, pelbagai barangan keperluan sempena Hari Raya dan barangan berjenama ada dijual pada harga yang istimewa. Antara jenama-jenama produk yang dijual adalah Nike, Adidas, New Balance, Decellini, Arnold Palmer, Van Heusen, Polo Club, Snails, Jeep, Bebe Homes, Colours, Polka Dots, Disney Pooh, Baby looney Tunes, Panasonic, Bill Keith, Camel, Larrie, Crocodile, Nokia, Samsung, Nikon, Sony dan banyak lagi.


Sehubungan dengan itu, adalah dijemput untuk berkunjung ke tapak program sepanjang tempoh berlangsungnya acara tersebut. Bersama-sama ini juga disertakan *flyers* jualan tersebut untuk makluman jua.


BA : Tunggu apa lagi????? Serbuuuuuuuuuuuuu

Bagaimana nak adil pada wanita ?



Bagaimana nak adil pada wanita ?
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI