Doa Untuk Bukan Muslim

4:07 PTG
Untuk Bukan Muslim: Bicara Harmoni Buat S.S Mufti Perak Dr. Mohd Asri Zainul Abidin Saya rasa amat wajar untuk saya mengulas sendiri ten...

Nak salahkan sapa ?

3:20 PTG
Kadang kadang kita nak je hangin bila tengok atau terbaca mereka yang tuli pasal agama kita , terang terang menghina .. siap kutuk dan menge...

Nak sikit boleh ??

8:30 PG
Dua budak lelaki sedang lepak kat sebuah taman sementara menunggu waktu berbuka .. Bukan lepak kosong ni , tapi kat tangan ada laptop.. Perg...

Kan aku kata dah ...

8:04 PG
Blackout lagi .. nasib baik bulan puasa .. takde momok ..huhuh.. acah je .. bukan takut .. segan ... segan sbb nanti dia tunjuk muka 'he...

Kerna terpaksa ..

7:05 PG
Awal wife kejutkan aku pagi ni .. dlm kul 4 lebih ... Lepas sahur dan solat , aku sempat workout .. tiba-tiba tergerak hati nak keluar awal ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009