Live @ Tesco , Ampang

9:39 PTG
Baru lepas berbuka kat umah mak aku .. Hurmm.. sian adik perempuan aku sorang nih... anak dia pon gitu gak .. haih .... tak pe la .. ada rez...

Adus.. mmg insaf ...

4:20 PTG
Erk... aku terpanggil untuk mengklik blog CIK LINN ... sbb nak tau gak apa kes dia nih... maka aku pon masuk laa dengan bangganyaa.. kira si...

Tak yah tunggu bonus ..

2:02 PTG
Hehe.. dari buang masa dok nganga depan komputer , layan game ... layan gossip .. atau yang sewaktu dengannya , kan best layan ... BLOG ! h...

Sale ! Sale ! Sale !

10:34 PG
Leh caya ke semua ni jualan murah di shopping complex ni ?? Tempoh hari , aku pergi Jualan Murah @ Putrajaya ... Aku tengok berpusu pusu or...

Apa kata ...

9:53 PG
Makin ramai penjenayah dlm negara kita ni .. sorang sorang buat onar .. Terbaru , kes buat bom buatan sendiri yg mana seorang wanita maut .....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009