Facebook : Melayu Babi

11:20 PTG
Perghh.... satu satu mencabar orang melayu ... saja cari pasal ke ni atau dah sememangnya tkde kerja lain ?? MELAYU BABI .. Hurmm ... sapa ...

Mengarut ?

4:06 PTG
Blog aku ni , kadang kadang terlalu serius ... kadang kadang biasa je .. cerita tentang kehidupan aku , dan sekeliling aku .. Aku selitkan d...

Cara nak tackle awek - 2

12:44 PTG
Ok..tadi aku dah bagi tips yg pertama iaitu di pejabat .. Aku pasti ramai hero kita mahir bab ni .. kira dah jeling jeling pandang pandang ....

Cara nak tackle awek ?

10:14 PG
Wah... ada orang mencari bagaimana nak tackle awek ? Perghh... ni mesti pemalu orangnya .. Meh sini aku bagi tips.. cara aku nak tackle awek...

Tolong katakan YA !

6:18 PG
Aku mmg gemar mengupdate blog pada pukul 11 malam hingga 1 pagi .. sekurangnya aku sediakan 2-3 entri untuk bacaan mereka yang gemar singgah...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.