Facebook Hina Islam ..

8:43 PTG
Lagi pengguna Facebook hina Islam .. Haih .. tak serik ke ? Sorang sorang cari pasal .. Kali ni Katy Lim Li Lian lak hina umat Islam di dala...

600 ribu ?? Mak aih..

3:28 PTG
Oh tidak .. bagaimana aku nak berjalan jalan di sana nanti ? Nampak gayanya aku pasti beraya dalam kawasan DUN je la .. huhu.. Baru plan nak...

Masa untukkkkkk

12:39 PTG
Wahhh... patut la ramai perempuan giler bershopping online .. rupa rupanya harga lebih murah dari di luar tu haa ... Produk wanita kebel...

MATTA FAIR 2010 - PWTC

7:51 PG
MATTA FAIR 2010 , akan bermulaaaaaaaaaaaaaaaa hari ini ... di PWTC .. Macam macam ada .. Selain tu , ada LADY BEAUTIFUL... yang ni masuk fre...

Geng Surau ..

6:00 PG
Korang layan cerita ni ? Mmg pecah perut tengok 3 orang ni ... Pak Imam , Bilal ngan Cikgu .. Razak Ahmad mmg pandai bikin lawak betul .. Ed...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.