Aku tercabar !!

11:45 PTG
Huih .. insaf .. aku tamo dah g sanaa .. Bukannya murah pon .. Cakap je murah padahal tak pon .. lebih kurang je harga tu ..Cuma ramainya or...

Terima Kasih TV3 !

8:20 PTG
Akhirnya TV3 menarik kembali iklannya .. Menurutnya penarikan iklan tersebut adalah respon dari penonton TV3 .. Alhamdulillah ... Terima k...

Tapaw je laaa...

6:07 PTG
huhu .. aku makan ... japanese soba n tom yum kung .. huhu .. lapar neehhh .. air apa besh ek ?? Lama tk pekena coke neh ... Tak larat d...

Patut tak aku join ??

4:35 PTG
" Encik .. sila bergerak ... sebelum saya gerak gerak khaskan encik " ... Ingat ingat la orang belakang skit bang oii.. Amacam ?...

Hancus ...

3:25 PTG
Aku kat Semua House , KL .. Berhampiran dengan Jalan TAR .. Huih ... orang ??? Mak aih.. aku macam nak pengsan je nih .. Ramai giler orang ....

Tarik balik !!!!

1:00 PG
Dah habis idea ke TV3 ??? Tengok iklan kat bawah ni yg simple tapi sarat dengan mesej ... Terbaru : respon dari TV3 > sini (05/09/...

Peringatan buat semua !

12:30 PG
Menurut sumber yang sangat boleh aku percayai , cara pengoperasian perompak telah bertukar ! Mereka sekarang ni menggunakan bayi .. Penyanga...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009