Pocong oh pocong !

8:50 PTG
Mungkin aku rabun tapi aku masih tahu .. Mungkin aku pekak tapi aku masih tahu .. Mungkin aku bisu tapi aku masih tahu .. Mungkin aku tempa...

RAY BAN

11:27 PG
Ray ban bukan lagi satu nama asing buat peminat-peminat kaca mata hitam malahan jenama yang telah wujud sejak tahun 1937 kian utuh menunjuk...

Jelajah Blog Ditutup ...

8:46 PG
Maka secara rasminya JELAJAH BLOG AIDILFITRI ditutup .. hehehe ... Ok ... ada 7 lagi blog yang akan dibuat nanti .. Sabar yer .. Selepas se...

Seronok eh ..

8:30 PG
Esok hari terakhir aku kerja .. Aku pon dah mohon untuk amik setengah hari .. nak g periksa kereta sebagai persediaan akhir untuk berjalan j...

Terserempak ..

6:28 PG
Semalam lepas balik melepak berpasangan dengan member aku , aku ngan wife balik terus ke rumah .. Otw balik tu , ikutla satu jalan pintas tu...

Bunyi guli memalam ..

12:47 PG
Hurm.. korang pernah dengar bunyi guli bergolek malam malam tapi takde langsung guli tersebut ?? Huhu.. Dari mana datangnya bunyi tersebut...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.