Madu raya ...

10:28 PTG
  Malam raya , ada madu... Esok raya pon ada madu .. Malam raya madunya disorok tapi esok pulak takde sorok sorok.. terus keluar panggu...

Bau dara neh ..

9:34 PTG
Salam Aidilfitri .. Hehe... korang pernah duduk semeja atau sepejabat dengan lelaki tua yang tak sedar diri ? Yang mana kalau bicara dengan...

Terakhir ...

8:18 PTG
  " Cepat ... lewat dah ni..dah masuk waktu daahh " Wife aku kejutkan aku dari tidur .. " Hurm.. " aku terus keluar ...

Alhamdulillah ..

5:11 PTG
  Sampai dahh Kok Lanas ... lepas dari Kuala Krai tu , jalan terus clear .. Aku sendiri pon dah segarkan diri sewaktu kat stsn Petronas ta...

Cam haram bawak kereta !

7:26 PG
  Nasib baik aku yang drive ! Kalau tak sia sia je aku amik pic kereta tu .. Bayangkan jalan dua lorong .. dia dari lorong kanan , dia pot...

Nak bertolak dah

5:54 PG
Salam .. slmt pgi ... saja je nak bagi tau ... nak bertolak dah ni.. tunggu nak subuh , baru jalan ... target akan sampai malam ni ... Mungk...

Selamat harijadi BEN !!

1:28 PG
Huhu.. terima kasih buat MAT GEBU dan BORAKKOSONG .. Kedua dua sahabat ni berada di negeri yang sama tapi belum bersua .. hehehe .. insyaA...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009