YESS punya pasal !

8:25 PTG
  Penat ... kering idea ... akhirnya balik jugak ke rumah .. Sampai kat stesen LRT PWTC , adeh... terlepas dah LRT .. kena tunggu lagi 10 ...

Psttt... money money !

1:31 PTG
  Rezeki depan mata .. jgn tolak ... kan ? Pekata .... hehe.. buat duit konar konar ... buat bisnis sampingan .. mana la tau .. kot boleh ...

Avatar Girl

12:28 PTG
Dia digelar AVATAR GIRL kerana rupanya seperti karektor di dalam filem AVATAR .. Kesian kan ? tu tumor tu .. Namun masih ada...

Khas buat wanita

11:30 PG
Kepada sesiapa yg mempunyai masalah keputihan, 'berbau' atau lendir berlebihan, senggugut, period x teratur, breast kendur, ibu2 ...

Kisah seram Aokigahara

11:02 PG
Hutan purba jadi lokasi tumpuan penduduk Jepun membunuh diri BAGI segelintir orang, hutan adalah tempat cukup menenangkan tetapi bag...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.