Mesti pelik punya ...

11:21 PTG
  Aku rasa aku nak sambar satu IPAD .. sbb sambil berjalan n shopping pon aku mesti nak update blog .. Cam entri sblm ni .. Er...apa tajuk...

Si Tua gatal !

9:57 PG
  Hurmm .. macamana laa 'dia' ni boleh ada kat sini .. Mmg ari ari aku naik erl ngan dia tapi tak pernah langsung bertegur sapa pa...

Bonus dah mari weh !!

7:36 PG
Ehem.. bonus apa ?? Ala.. bonus blog lerr.. apa lagi ... on the way dah tu... minggu depan boleh dah enjoy   simpan dalam bank ... hehehe...

Pagi.... Caakkkkk

6:43 PG
  Salam ... Selamat pagi .. Hehe.. ari ni buat keje giler balik..awal pulak g kerja .. baru kul 630 ... biasanya time ni baru nak keluar r...

Kebetulankah semua ini ?

1:16 PG
  Hurm .. hurm.. camana nak mula yer .. Majoriti blogger baru , pasti akan singgah satu saat kat blog aku ni .. Maaf yer.. perasankah aku ...

Kadang kadang

12:55 PG
Kadang kadang .. aku terasa kesunyian keseorangan diri tanpa tujuan hidup Kadang kadang .. aku tak pasti apa yang aku cari di atas dun...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI