Nak tau satu rahsia ???

11:45 PTG
  Segalanya bagi aku dlm dunia blogging ini adalah satu perlumbaan .. Aku seolah oleh tercabar padahal bukan dicabar  .. Satu persatu aku ...

Alhamdulillah .. lega ..

11:15 PTG
  Selesai dah 3 hari cuti .. lega .. 3 hari ni digunakan sungguh oleh aku untuk melepaskan segala pengalaman aku sepanjang terlibat dalam ...

Aku tau makan je ler ...

8:17 PTG
  Ehem.. belum makan malam lagi ni walau pun perut dah penuh .. Haih.. seminggu tak g gym.. kena kerja keras balik .. hurm... Penatnyaa......

Huih .. ada lagi ke ??

6:55 PTG
  Ada lagi laa... makin ramai lak ...tak pe , jgn mengeluh .. korang pon gitu .. mula mula gini la . nak g lawat kawan kawan tu bukan sena...

Mana aku dapat idea eh ?

4:28 PTG
  Tadi ada sahabat blogger tinggalkan mesej di mailbox FB aku .. dia tanya aku bagaimana aku boleh dapat idea yang banyak untuk update blo...

Bukan ku tak sudi ..

1:48 PTG
  Aku perasan beberapa blogger senior menjejaki blogger blogger baru dengan menjadi followernya dan antaranya ialah BORAKKOSONG .. Blogge...

Jom GEGARKAN blog ...

12:20 PG
  Berapa ramaikah yang online menggunakan broadband mudah alih ? Ramai setahu aku ..kan ? Berapa ramaikah akan gunakan mobile ( hp laaa ) ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009