Contest : Cerita Kreatif

11:59 PTG
{ Sticky post 24 jam . Entri terbaru adalah di bawah entri ini } Bagi mereka yang berminat untuk menyertai contest ala kadar ini , bolehl...

Masih ada yang .. baru ..

11:03 PTG
  Adus .. serius .. aku merangkak ke sana sini punya page.. edit situ.. masuk sini .. edit sana , masuk situ .. huhu .. lambat pulak kul 1...

Huihh... ramainyaaa...

8:25 PTG
  Adoi.. mati nak baca satu satu ... bukan skit ..ramai tuuu .. aku ingatkan tak dapat sambutan ... Paling tidak pon yang nak join dalam 5...

Cerita Kreatif ..

12:59 PTG
  Rajin nak buat  cerita berdasarkan gambar ? Hahaha.. Amacam ? Berani ? Tak masuk , serius rugi.. hahaha ... Undian tertinggi akan menang...

Tak sanggup aku ..

10:10 PG
  Demi kerana IPHONE ??? Oh tidak ..   MUNGKIN ada yang mengatakan mereka gila. Demi sebuah iPhone yang berharga sekitar RM2,500, mere...

Caaakk .. hehe .. TAKERS

1:42 PG
  Baru pas tengok TAKERS di Alamanda .. Best ? 3 bintang dari aku .. Kalau sapa kata best giler , aku syorkan dia tengok ITALIAN JOB dan ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.