Tips dari contest ..

11:59 PTG
Aku rasa sekarang ramai blogger baru dah faham maksud contest yang aku buat tu .. Kalau nak kembangkan blog korang tu , maksud aku nak me...

Top 10 CERITA KREATIF

11:59 PTG
10 buah cerita yang dapat undian tertinggi dari berpuluh puluh cerita.. Ini bukanlah menunjukkan cerita cerita yang lain tu tak best.. t...

@Alamanda , Putrajaya ..

8:45 PTG
  Hurmm..  Sementara menunggu wife aku dok bershopping kat COSWAY tu , aku amik peluang update satu entri memandangkan aku teringat sesuat...

Oprah paling tinggi gaji

2:32 PTG
  LOS ANGELS: Oprah Winfrey dinamakan sebagai wanita yang meraih pendapatan tertinggi di Hollywood. Hos rancangan televisyen itu mengala...

Mutiara Allah

1:06 PTG
  DENVER: Sebutir mutiara seberat enam kilogram, dipercayai yang terbesar di dunia, kini dikunci di dalam sebuah peti simpanan bank di ...

Sekadar nak bagitau ..

9:09 PG
  Aku harap isu pasal blogger baru selepas ini tidak timbul lagi .. Berbloglah dengan hati yang gembira .. Cari kawan dan bukan lawan ....

Terima Kasih Rapid !

8:44 PG
  Alhamdulillah .. LRT dah pulih .. tiada lagi merah.. Katakan TIDAK pada merah .. hehehe .. Ngantuk dan lapar .. Baru lepas redah hujan...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.