Saja je buat salah ..

8:01 PTG
  Dalam kereta .. Si suami yang pandu kereta yer ... Isteri dok mekap.. cam biasa la .. tak sempat mekap kat umah .. bz menyiapkan sarap...

Jutaan terima kasih ...

7:16 PTG
  Terima kasih .. terima kasih .. terima kasih.. terima kasih ... terima kasih .. huarghhhh... terima kasih .... terima kasih .. hurm... t...

Blog best ? Best ke ?

4:54 PTG
Wahhh .. berani budak budak ni yer... tak takut ke kena serang ??? Berani kata  blog diorng besh yerrr.... Tapi kalau rasa best , nak buat...

Aku bingung ..

2:51 PTG
  Orang rumah dah naik menyampah .. jap nak.. jap tak nak.. bila tak nak , mulut kata nak ... bila ajak , jual mahal pulak .. Persoalannya...

Best blog ko ???

11:41 PG
  Hek eleh... dia kata blog dia best .. Dia jee yang best .. orang lain tak best .. Sapa yang kata gitu haaaa ? tak tau tak tau .. Nak buk...

Kelahiran BEN ASHAARI !

7:49 PG
  Syukur alhamdulillah .. Genap sudah 34 tahun... Esok tambah 34 tahun sehari .. menuju ke angka 35 ... Hurmm ..sekejap je dah masuk ke ka...

Life begins at forty ..

1:58 PG
  Betul ke ? Bila lelaki berumur 40 tahun maka para isteri patut berjaga jaga kerana waktu inilah lelaki akan bertambah miang .. Ini adala...

Best ke blog diorg ni ?

1:39 PG
  Huih .. benar benar mencabar blog blog popular cam blog yang popular tu laa .. Blog aku tak ye .. blog aku tak popular ... Haaaa .. Ni s...

Baru je semalam ....

1:08 PG
  Baru semalam cecah 5000 . semalam kan ? Ke Sabtu ? Semalam aku rasa.. tak kisah la.. ni cukup cukup pada harijadi aku , dapat lagi 100 ...

Aku seperti kamu juga ..

9:41 PTG
  Baru dalam dunia blog ? Inginkan perhatian dari blogger lama ? Seronok blog menjadi kunjungan ramai terutama blogger lama ? Trafik tingg...

November Rain la plak

7:08 PTG
  Hurm .. dari dulu aku minat lagu ni .. Gun's n Roses .. Pergh.. kira antara lagu yang patut dalam koleksi MP3 ... Balik keje tadi ...

BLOG AKU BEST ! : NO 1

3:19 PTG
  Wah.. ada penyertaan yang pertama .. tadaaa .. tapi blog ni mmg best laaa.. dia berani mengakui sbbnya mmg ramai masuk blog dia .. Menur...

Jom Update kerap ...

11:19 PG
  Stop !! Hehe.. Ada orang kata aku giler update blog .. Betul la tu .. Ada yang kata aku banyak idea ... Yelah kot .. Ada yang kata aku...

REDAH KAU DAN AKU ...

9:39 PG
{ SEGMEN DITUTUP PADA 29 /11/ 201 } Aku rasa ramai tak tau lagi segmen ni .. maka aku nak bagi tau la yer .. kang kata aku tak habaq lak ...

Ahad lagi ke ni ?

6:51 PG
  Salam .. selamat pagi .. ngantuk... lewat tidur semalam sbb ada tetamu dari jauh datang rumah .. Abang ipar dan keluarganya dari Teluk I...

Blog best !! - YESS

12:07 PG
  Aku kenal sahabat  ni sblm aku ada blog lagi .. Aku kenal dia dalam FACEBOOK ... Dia dah sememangnya popular dalam  FACEBOOK .. kalau tn...

Keputusan JOM SHOPPING !

7:58 PTG
  TADAAAA.... Dan pemenangnya ialahh ...  opss.. sebelum itu .. Jawapannya ialah ..... Sat ... Aku dah jumpa dah blog Scarlett.. Aku terlu...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.