Raya oh raya ..

8:00 PTG
  Orang kata raya kat bandar bosan .. orang bandar g raya kat kampung , rasa bosan gak .. Dah tu mana best ? Masalahnya .. yang jadi best ...

Tips BOM TRAFIK ..

1:12 PTG
  Perghhhh... Tajuk dasat ... Ini pembongkaran yang lebih dasat dari UNCLE PICKERS tuuu .. haa ..dia ingat dia je pandai bongkar membongka...

Jangan tamak ..

10:24 PG
  Belajar menggunakan dengan yang sedikit itu maka ianya akan berkembang .. Blog tanpa pembaca ibarat layang layang tanpa angin .. Can...

Seluarku makin sendat ..

6:44 PG
  Hurm... bukan salah seluar.. bukan salah perut.. bukan salah lemak ! Tapi salah aku sendiri ... Arghhh.. makin malas nak g gym ..hurm.. ...

Suara People

2:09 PG
Salam, terkejut suarapeopl e apabila membaca satu berita tentang seorang operator pengeluaran kilang di Malim, dekat sini, mendakwa dirogo...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.