Anda yang terbaik !!

10:23 PTG
  Aku tak layak menerima sebarang kata kata penghargaan dari rakan rakan blogger yang lain berkaitan segmen SINGGAH dan JOM BERKENALAN yan...

Bosannya tv malam ni !!

9:09 PTG
  Arghh.. tensen giler ... kalau ada cerita , sampai semua channel best ! Kalau tak best , abis semua tak best !! Erk.. mmg la ada satu du...

Insaf terus ...

6:01 PTG
  Aku angin pagi tadi .. hahaha.. adeh.. angin sbb kena pakai sampin .. Bukan apa ... tak selesa ... malas .. Aku bukan jenis berdisiplin ...

2 Alam RM40 juta ?

12:25 PTG
    Huih... dasat dasat ... Nak cipta sejarah ko ? RM40 juta untuk filem 2 ALAM tu .. Alam mayakah ? Atau alam semulajadi ? Hehe.. sori ...

Terkantoi .. Singgah 9

12:31 PG
  Hurm... balik dari JJ tadi , dari jauh nampak dah jiran tetangga buat bbq.. hehe.. bagus tul diorng .. rajin.. Salah seorang dari mereka...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.