Camana aku nak diet ??

8:26 PTG
  Godaan terlalu kuat ... Sian kat orang rumah .. hehe.. ok tak alasan tu ? Yelah , bila orang rumah ajak makan , takkan kata tak boleh la...

Wah.. apa kata...

5:11 PTG
  Petang petang yang panas panas suam ni , best kita pekena goreng pisang .. kan kan ? Sambil makan tu pekena ngan coca cola .. best kan ?...

Ni baru 'terotai' !!

8:49 PG
  Godam bank pusat AS   Lelaki warga Malaysia mengaku ceroboh sistem komputer, curi maklumat NEW YORK: Seorang lelaki rakyat Malay...

TIPS popularkan blog ..

2:15 PG
  Ada blogger tanya aku .. bagaimana nak popularkan blog ? Aku pon kata balik .. blog aku tak popular , camana nak bagi tips gitu , ye tak...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI