Ke Tawakal jap lagi ..

6:35 PTG
  Baru nak g gym.. hurmm.. call mak aku , dia kata diorng semua ada kat Hospital Tawakal , KL .. Anak buah aku masuk hospital sbb semput ....

Nyanyi sat ...

1:33 PTG
  Andai kutahu  .. Kapan tiba ajalku Ku akan memohon ..Tuhan tolong panjangkan umurku Andai kutahu .. Kapan tiba masaku Ku akan...

Fresh ?

6:53 PG
  Fresh Prince of Bel Air.. hehe.. ingat lagi sitcom feveret giler aku lakonan WILL SMITH .. Pelakon idola aku tuuu.. jangan memain... mmg...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.